kpn alles in 1

KPN alles in 1 weken

We kennen ze toch allemaal de KPN alles in 1 weken. Je hoort en ziet toch echt niets anders meer op de TV? Ze zijn weer wegens het grote succes verlengd en bijna overal in Nederland zijn de KPN alles in 1 pakketten te verkrijgen. Is dat niet fijn? KPN is immers de meest bekende aanbieder van alles in 1 en beschikt over een uitstekend netwerk.

Alles-in-1 thuis

Voor dit jaar is het toch echt de laatste kans om nog gebruik te kunnen maken van de KPN alles in 1 weken. De actie gaat maar tot 31 december duren en zal daarna waarschijnlijk niet meer verlengd worden. Dus snel nog gratis overstappen op een alles-in-1 standard van KPN. Het mooiste is dat een gratis monteur bij je langs komt en het pakket ook nog eens voor je installeert. Dan krijg je er ook nog 2 schitterende HD-ontvangers ter waarde van maar liefst 398 Euro bij waarmee je zonder problemen kunt opnemen zodat je echt niets hoeft te missen. Het is echt ongelofelijk hoeveel interactieve mogelijkheden KPN alles in 1 biedt. Of het nu Live tv, pauzeren, begin- of programma gemist is, je hebt het met KPN allemaal.

Inclusief korting

Je leest goed, je krijgt op alles-in-1 thuis standaard weer een flinke korting. Voor de interactieve TV, het snelle internet en de vaste telefoonaansluiting betaal je normaal €59,-. Wegens het eerder genoemde grote succes geeft KPN je dit prachtige alles in 1 pakket de eerste 6 maanden voor maar slechts €35,-.

Meer weten en vergelijken

Wat wil je nog meer weten? KPN alles in 1 is gewoon te gek. Wie heeft er nu voor dit geld gratis spotify premium en een keuze uit meer dan 20.000.000, jawel 20 miljoen muzieknummers? Dit krijg je toch bij niemand?
Als je het niet gelooft, kijk dan zelf naar KPN alles in 1 weken en vergelijk.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s