zorgverzekering vergelijken

PMA Zorgverzekering

Positive Mental Attitude oftewel PMA is de zorgverzekering die je al vanaf 63,25 per maand kunt afsluiten. Bij deze zorgverzekering heb je een beperkte zorgkeuze. Ongeveer 35.000 zorgaanbieders zijn bij de PMA Zorgverzekering aangesloten en kun je dus in geval van “schade” terecht.

PMA en Mensis

De PMA Zorgverzekering is een onderdeel van Mensis. Beide zorgverzekeringen werken als sinds vele jaren samen. Mensis staat bekend als een zorgverzekering zonder winstoogmerk en dat ze de declaraties snel uitbetalen. Het declareren van de rekeningen is gemakkelijk te doen, het kan schriftelijk, online of met de Menzis App. Menzis biedt een uitstekende service en klanten kunnen profiteren van van extra kortingen. De kortingen worden gegeven met het unieke Samengezond programma van Menzis.

De Basisverzekering

Voor iedereen verplicht is de basisverzekering. De mannetjes die zich overheid noemen beslissen wat er in dit basispakket zit. Dit kan de vergoeding voor een bezoek aan de huisarts zijn, de eerste hulp, medicijnen, kraamzorg, verloskunde, ziekenhuis, zorg door specialisten en tot 18 jaar ook fysiotherapie en zorg voor de tandjes. Bij iedere zorgverzekering is de basisverzekering identiek. Het enigste wat er verschilt zijn de zorgkeuzes. Deze zorgkeuzes (varianten) noemt met vaak naturapolis, restitutiepolis of budgetpolis. Bij de PMA zorgverzekering maakt het niet uit welke van de drie varianten u kiest, met deze zorgverzekering kun je altijd bij je eigen huisarts, apotheek of eerste hulp terecht.

Budget en Restitutiepolis

Een zorgverzekering met dit soort polissen ben je meestal aan een beperkte zorgkeuze gebonden. dat wil zeggen dat je niet zomaar bij ieder ziekenhuis of zorgaanbieder terecht kunt. Heb je echter een zorgverzekering met een restitutiepolis heb je vrije zorgkeuze en kun je bij ieder ziekenhuis en bij iedere zorgaanbieder zonder problemen terecht.

De Naturapolis

De meest gekozen polis is de naturapolis. Bij een zorgverzekering met een naturapolis geniet je van een zeer ruime zorgkeuze. Je kunt bij ongeveer 35.000 zorgaanbieders terecht en natuurlijk in alle ziekhuizen in Nederland behandeld worden.

Vergelijk je huidige polis

Op de website www.topprijsvergelijken.nl kun je je huidige zorgverzekering vergelijken met andere aanbiedingen. Wanneer je advies nodig hebt, kun je hun een e-mail sturen die ze graag voor je zullen beantwoorden. Je kunt ook hier je zorgverzekering vergelijken

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s