Kontendraaiers weer terug in het torentje

Daar zitten ze dan weer in het torentje hun konten te draaien totdat ze de draai gevonden hebben. Terwijl Guusje, (niet die Guusje van K3 of wel?), niet wil dat het kabinet valt ziet onze greenpeace warrior nog mogelijkheden. Natuurlijk is de verwachting dat dit alles gaat leiden tot een positieve uitkomst, dit staat immers allang vast. Die drie senatoren zitten gewoon met hun kont te draaien want die beperkte zorg gaat er heus wel komen en de normale hard werkende Nederlander gaat hier gewoon weer het dupe van worden. Dit kabinet krijgt Nederland wel kapot, erger nog, Nederland is al bijna kapot.

Bevriende oppositie

Afgelopen nacht is de bevriende oppositie bijgepraat, wie had het anders verwacht, Pechtoltje erbij halen, die weet het wel op te lossen en is goed voor de kijkcijfers, weet u wel dat is die gladjanus die ook zo zwoel praat en alles beter weet en die Nederland het liefst aan Europa zou willen verkopen.

Gedoog kabinet

Als er niet langzaam een einde komt aan dit “gedoog kabinet” zal het volk eerstdaags de straat op gaan. Dit kabinet dat er werkelijk alles voor doet om aan de macht te blijven, zou eigenlijk het volk moeten vertegenwoordigen. Het Nederlandse volk echter wordt absoluut niet meer serieus genomen. De dames en heren in dat poppenhuis weten blijkbaar helemaal niet welke onvrede in dit ooit zo mooie landje heerst. Dit kabinet is een schande voor Nederland!

Aanpassingen zorgplan

Pinokkio en zijn vrienden hebben natuurlijk al laten weten dat er vooruitgang is geboekt bij de gesprekken. We kunnen er dus zeker van zijn, dat het zorgplan aangepast zal worden en de wet alsnog ingediend gaat worden zodat die drie kontendraaiers ermee instemmen. We kunnen er dus vanuit gaan, dat we volgend jaar een zorgverzekering hebben met beperkte zorg en we weer flink in de buidel moeten tasten wanneer wij ons laten behandelen waar we ons niet mogen laten behandelen.

Lang leve de Koning, lang leve Rutte 2!

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s